Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1801g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g801g2722kcal16g24g280.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1001g2802kcal190.1g0g220.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11208g11660kcal480.6g123.6g1008g0g
Valittu annoskoko5604g5830kcal240.3g61.8g504g0g
Annoskoko puolitettuna2802g2915kcal120.2g30.9g252g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102