Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g416g1331kcal37.4g216.3g25g37.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g16480kcal1493.2g589.2g884g75.2g
Valittu annoskoko5616g8240kcal746.6g294.6g442g37.6g
Annoskoko puolitettuna2808g4120kcal373.3g147.3g221g18.8g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110