Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow150g525kcal12g117g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2501kcal139.6g243.8g107.2g9g
Valittu annoskoko563g1250kcal69.8g121.9g53.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna281g625kcal34.9g61g26.8g2.3g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728