Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1336g1269kcal267.1g0g22.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton334g534kcal26.7g13.4g43.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g334g414kcal10g85.5g2g0g
Vesi3339g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g94g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g4811kcal618.6g247.6g150.2g11g
Valittu annoskoko5620g2405kcal309.3g123.8g75.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna2810g1203kcal154.7g61.9g37.6g2.8g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344