Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)120g457kcal0.6g7.8g48.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai360g1261kcal43.2g255.9g7.6g10.8g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3604g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g1201g1201kcal144.2g31.2g57.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g6370kcal395.6g627.8g258.4g41.6g
Valittu annoskoko5652g3185kcal197.8g313.9g129.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna2826g1593kcal98.9g157g64.6g10.4g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401