Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 663g945kcal82.8g2g67.9g0g
Sokeri 1024g4156kcal0g1022.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1174g4110kcal140.9g833.8g24.7g35.2g
Voi 903g6553kcal10.7g3.6g734.4g0g
Maito, Kevyt602g277kcal19.3g28.9g9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1205g538kcal2.3g113.5g1.2g21.7g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g33702kcal516.6g4138.8g1674.4g114.2g
Valittu annoskoko5664g16851kcal258.3g2069.4g837.2g57.1g
Annoskoko puolitettuna2832g8426kcal129.2g1034.7g418.6g28.6g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760