Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.7g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Ruisjauho Pirkka150g458kcal14.6g91.6g3g22.5g
Mustikka300g100kcal1.5g19.2g1.2g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g2526kcal34g304g128.4g64.8g
Valittu annoskoko567g1263kcal17g152g64.2g32.4g
Annoskoko puolitettuna284g632kcal8.5g76g32.1g16.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277