Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g84g292kcal4.2g58.4g5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g84g117kcal4.6g15.9g3.8g0g
Vispikerma Flora 20%84g184kcal2.5g4.2g16.7g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Mansikka 292g136kcal1.5g24.5g0.6g5.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka21g7.9kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1506kcal26g218.4g52.2g11g
Valittu annoskoko568g753kcal13g109.2g26.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna284g377kcal6.5g54.6g13.1g2.8g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397