Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g456g1459kcal27.8g209.8g54.7g0g
Jauheliha porsaan 12%3192g6767kcal574.6g0g383g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1600g1280kcal41.6g64g96g0g
Kananmuna, keitetty 424g605kcal53g1.3g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11344g20222kcal1394g550.2g1154.4g0g
Valittu annoskoko5672g10111kcal697g275.1g577.2g0g
Annoskoko puolitettuna2836g5056kcal348.5g137.6g288.6g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590