Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1067g1365kcal158.9g0g96g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g21g192kcal0g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)453g122kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Vehnäjauho, sunnuntai213g747kcal25.6g151.5g4.5g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 3733g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g133g613kcal0.7g0.7g68g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g6408kcal392.8g356.2g408.4g28.6g
Valittu annoskoko5680g3204kcal196.4g178.1g204.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna2840g1602kcal98.2g89.1g102.1g7.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403