Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2513g851kcal76.9g123.2g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 654g2242kcal66.6g457.4g7.8g22.9g
Kananmuna kuoreton 553g789kcal69.1g1.7g56.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 641g2601kcal0g640.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g75g302kcal0g74.6g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1232g862kcal147.8g49.3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g15293kcal720.8g2692.8g146.4g45.8g
Valittu annoskoko5680g7647kcal360.4g1346.4g73.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna2840g3823kcal180.2g673.2g36.6g11.5g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886