Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit901g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1576g946kcal23.6g204.9g1.6g14.2g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Nakki,popsi grillinakki901g2333kcal108.1g50.4g189.1g1.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g23g149kcal0g0g16.7g0g
Maustepippuri, annos 1g23g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11394g7437kcal285g597.6g430.6g73.4g
Valittu annoskoko5697g3718kcal142.5g298.8g215.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna2849g1859kcal71.3g149.4g107.7g18.4g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468