Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g442kcal5.4g57.8g20.8g1.4g
Valittu annoskoko57g221kcal2.7g28.9g10.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g110kcal1.4g14.5g5.2g0.4g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465