Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu6.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g5.2g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g58kcal0g13.8g0g0.4g
Valittu annoskoko57g29kcal0g6.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal0g3.5g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0g12.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207