Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)18g49kcal3.1g0g4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g18g63kcal2.1g13.1g0.3g0.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)16g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Porkkanaraaste 200g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g238kcal10.8g29g8.8g1.8g
Valittu annoskoko57g119kcal5.4g14.5g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g60kcal2.7g7.3g2.2g0.5g
Arvot/100g100g208kcal9.4g25.3g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589