Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g5g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Marianne crush 150g7.4g32kcal0.1g6.4g0.6g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g438kcal5.8g56.4g20g1.6g
Valittu annoskoko57g219kcal2.9g28.2g10g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g110kcal1.5g14.1g5g0.4g
Arvot/100g100g383kcal5.1g49.2g17.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050