Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g35g60kcal6.7g0g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g144kcal15g1.6g8g0.6g
Valittu annoskoko58g72kcal7.5g0.8g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g36kcal3.8g0.4g2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.4g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176