Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki21g12kcal1.8g1g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g8.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.8g23kcal0.8g0.2g2g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g156kcal10.2g2.8g11.4g0g
Valittu annoskoko58g78kcal5.1g1.4g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal2.6g0.7g2.9g0g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752