Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Ruokasooda 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g4416kcal53.4g577g207.4g12.8g
Valittu annoskoko570g2208kcal26.7g288.5g103.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna285g1104kcal13.4g144.3g51.9g3.2g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465