Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g19g169kcal0g0g18.7g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.1g12kcal0.4g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1408kcal101.6g38.4g89.2g11.8g
Valittu annoskoko570g704kcal50.8g19.2g44.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna285g352kcal25.4g9.6g22.3g3g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773