KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g449g2467kcal44.9g102.3g192g0g
Voi, 1 tl, 5 g1196g8733kcal12g12g957g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton299g957kcal69.1g31.4g62.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka598g2237kcal7.2g550.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2991g3768kcal329g9g269.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g179g1077kcal43.1g11.8g96.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g38477kcal1010.6g1433.6g3154.6g0g
Valittu annoskoko5712g19238kcal505.3g716.8g1577.3g0g
Annoskoko puolitettuna2856g9619kcal252.7g358.4g788.7g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156