Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 200g97kcal2.4g19g0.4g3.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Naudanpaisti 2000g2219kcal433g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g7167kcal922.6g266.6g257.6g28.4g
Valittu annoskoko5724g3584kcal461.3g133.3g128.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna2862g1792kcal230.7g66.7g64.4g7.1g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579