Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 200g97kcal2.4g19g0.4g3.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Naudanpaisti 2001g2221kcal433.3g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g7172kcal923.2g266.8g257.6g28.4g
Valittu annoskoko5728g3586kcal461.6g133.4g128.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna2864g1793kcal230.8g66.7g64.4g7.1g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579