Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g34g108kcal0.3g26.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g34g304kcal0g0g33.7g0g
Punajuuri 506g194kcal5.1g34.9g1g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1212kcal10.8g122.4g69.4g25.4g
Valittu annoskoko574g606kcal5.4g61.2g34.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna287g303kcal2.7g30.6g17.4g6.4g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634