Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha328g545kcal62.4g0g32.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g43g137kcal3.8g22.2g2.6g3.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 164g105kcal5.3g7.9g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1690kcal153.2g60.4g90.6g7.6g
Valittu annoskoko576g845kcal76.6g30.2g45.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna288g423kcal38.3g15.1g22.7g1.9g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110