Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g46g148kcal2.8g21.3g5.6g0g
Jauheliha porsaan 12%324g687kcal58.3g0g38.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g163g130kcal4.2g6.5g9.7g0g
Kananmuna, keitetty 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2054kcal141.4g55.8g117.2g0g
Valittu annoskoko576g1027kcal70.7g27.9g58.6g0g
Annoskoko puolitettuna288g513kcal35.4g14g29.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590