Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4002g2532kcal120.1g192.1g140.1g0g
Sokeri 638g2589kcal0g637.1g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Voi 500g3629kcal6g2g406.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g19315kcal392.4g1724.4g1206.4g0.2g
Valittu annoskoko5760g9658kcal196.2g862.2g603.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna2880g4829kcal98.1g431.1g301.6g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979