Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 4114g8377kcal736.5g0g608.9g0g
Sipuli (kuorittu)617g167kcal8g29.6g1.2g10.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu103g107kcal8.1g16.8g0.6g2.2g
Kauralese 309g1111kcal55.5g140.7g23.8g54g
Kananmuna kuorineen punnittu 617g775kcal67.9g1.6g55.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g21072kcal1752g377.4g1380.4g133.4g
Valittu annoskoko5760g10536kcal876g188.7g690.2g66.7g
Annoskoko puolitettuna2880g5268kcal438g94.4g345.1g33.4g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418098