Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1400g472kcal9.7g77g1.4g19.6g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow120g389kcal0.1g97.2g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11544g3759kcal19.6g850.8g3g42.6g
Valittu annoskoko5772g1880kcal9.8g425.4g1.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna2886g940kcal4.9g212.7g0.8g10.7g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928