Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g50g30kcal1.8g3.6g1g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Marianne crush 150g75g323kcal0.9g64.5g6.3g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g3g13kcal0g2.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g4421kcal58.8g567.8g205.4g16g
Valittu annoskoko580g2210kcal29.4g283.9g102.7g8g
Annoskoko puolitettuna290g1105kcal14.7g142g51.4g4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050