Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg31g17kcal0.4g3.6g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g105kcal6.4g8.4g5.2g0g
Valittu annoskoko58g53kcal3.2g4.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal1.6g2.1g1.3g0g
Arvot/100g100g91kcal5.5g7.2g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643