Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 39g42kcal9.1g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.9g1.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g227kcal18.2g5.6g14.4g0g
Valittu annoskoko58g114kcal9.1g2.8g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal4.6g1.4g3.6g0g
Arvot/100g100g195kcal15.6g4.8g12.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744