Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g19g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g122kcal5.2g1.4g10.4g0g
Valittu annoskoko58g61kcal2.6g0.7g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.3g0.4g2.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.5g1.2g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102