Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.3g29kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Maitosuklaa 13g68kcal1.3g6.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g406kcal7.6g55g16.8g1g
Valittu annoskoko58g203kcal3.8g27.5g8.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g102kcal1.9g13.8g4.2g0.3g
Arvot/100g100g348kcal6.5g47.1g14.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419