Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)1.3g4.8kcal0g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g13g13kcal1.5g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g66kcal4.2g6.6g2.8g0.6g
Valittu annoskoko59g33kcal2.1g3.3g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal1.1g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g56kcal3.6g5.6g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401