Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g1200kcal67.2g70.2g73g5.4g
Valittu annoskoko580g600kcal33.6g35.1g36.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna290g300kcal16.8g17.6g18.3g1.4g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082