DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3010g836kcal35.8g122.2g6g63.2g
Porkkana 602g197kcal3.7g33.5g1.2g15.4g
Ruokasuola jodioitu 50g1.3kcal0.3g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)903g6954kcal9g9g767.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1004g1768kcal18.9g31.1g170.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)120g24kcal0g7.8g0g0g
Sokeri 100g407kcal0g100.2g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g20431kcal137.6g615.2g1891.4g162.6g
Valittu annoskoko5800g10215kcal68.8g307.6g945.7g81.3g
Annoskoko puolitettuna2900g5108kcal34.4g153.8g472.9g40.7g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904