Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g112g820kcal1.1g1.1g89.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Sokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g3932kcal52.6g460.6g198g26g
Valittu annoskoko582g1966kcal26.3g230.3g99g13g
Annoskoko puolitettuna291g983kcal13.2g115.2g49.5g6.5g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181