Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g188g32kcal3.6g3.9g0.4g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1215kcal50.2g12.8g105g0g
Valittu annoskoko584g607kcal25.1g6.4g52.5g0g
Annoskoko puolitettuna292g304kcal12.6g3.2g26.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102