Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3855g814kcal46.3g131.1g7.7g81g
Hirvenjauheliha oma saalis1285g1439kcal282.7g0g38.6g0g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Voi 72g522kcal0.9g0.3g58.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g334g94kcal2g19.9g0.7g8.4g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.7g22kcal0.8g3g0.3g2g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g5857kcal669g322.2g212.2g187.6g
Valittu annoskoko5832g2928kcal334.5g161.1g106.1g93.8g
Annoskoko puolitettuna2916g1464kcal167.3g80.6g53.1g46.9g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407