Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 172g48kcal2g7g0.3g3.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g86g82kcal17.2g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi 5.7g42kcal0.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g395kcal40.6g18.4g14.4g8.4g
Valittu annoskoko584g198kcal20.3g9.2g7.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna292g99kcal10.2g4.6g3.6g2.1g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834