Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Rasvaton maito valio300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g97g123kcal10.7g0.3g8.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2067kcal62g267.6g80g6.8g
Valittu annoskoko585g1033kcal31g133.8g40g3.4g
Annoskoko puolitettuna293g517kcal15.5g66.9g20g1.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412