Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g49g150kcal8.2g26.2g1.4g6.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g68g354kcal2.6g39.8g20.2g3.8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Appelsiinimehu, Rainbow150g60kcal0.7g15g0.7g0g
Kaakaojauhe, X-tra6g22kcal0.2g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g3822kcal49.6g503.8g179.2g23.6g
Valittu annoskoko585g1911kcal24.8g251.9g89.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna293g956kcal12.4g126g44.8g5.9g
Arvot/100g100g327kcal4.2g43g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835