Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu667g207kcal4.7g36.7g0.7g9.3g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g534g216kcal2.7g39.5g3.2g10.1g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow120g389kcal0.1g97.2g0.1g1.7g
Sokeri 534g2166kcal0g533g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g5955kcal15g1412.8g8g42.2g
Valittu annoskoko5856g2978kcal7.5g706.4g4g21.1g
Annoskoko puolitettuna2928g1489kcal3.8g353.2g2g10.6g
Arvot/100g100g51kcal0.1g12.1g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207