Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse270g2000kcal0g0g221.6g0g
Sipulikuutiot rainbow601g60kcal9g9g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1502g1276kcal15g67.6g105.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g601g1021kcal45g9g90.1g0g
Poronkäristys, Polarica2883g3748kcal576.6g0g173g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g16210kcal1291.2g171.2g1179.6g0g
Valittu annoskoko5856g8105kcal645.6g85.6g589.8g0g
Annoskoko puolitettuna2928g4053kcal322.8g42.8g294.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713