Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1016g7413kcal10.2g10.2g812.4g0g
Sokeri 1079g4380kcal0g1077.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 838g1195kcal104.7g2.5g85.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g508g305kcal18.8g37.1g10.2g0g
Leivinjauhe 25g45kcal1.3g9.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g203kcal0g50.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1320g4530kcal134.5g924.1g15.8g46.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 61g225kcal11.3g6.7g13.2g18.5g
Marianne crush 150g762g3275kcal9.1g655g64g12.9g
Voi, 1 tl, 5 g41g300kcal0.4g0.4g32.9g0g
Sokeri 44g177kcal0g43.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g20g12kcal0.8g1.5g0.4g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Marianne crush 150g31g133kcal0.4g26.6g2.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g44888kcal603.6g5771.2g2084.2g161.8g
Valittu annoskoko5888g22444kcal301.8g2885.6g1042.1g80.9g
Annoskoko puolitettuna2944g11222kcal150.9g1442.8g521.1g40.5g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050