Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)180g502kcal32.4g0g41.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g180g648kcal21.6g135g2.7g6.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)167g58kcal1.7g11.5g0.8g2.3g
Porkkanaraaste 200g32g8.5kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipulikuutiot Apetit32g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g2450kcal112.6g299.4g90.2g18.8g
Valittu annoskoko590g1225kcal56.3g149.7g45.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna295g613kcal28.2g74.9g22.6g4.7g
Arvot/100g100g208kcal9.6g25.4g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589