JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)9g21kcal0.6g3.7g0.5g0.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g41kcal3.1g0g3.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g275kcal18.8g8.8g18.4g0.4g
Valittu annoskoko59g138kcal9.4g4.4g9.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g69kcal4.7g2.2g4.6g0.1g
Arvot/100g100g233kcal15.9g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075