Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki9g24kcal1.1g0.5g2g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g77kcal2.8g6.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko59g39kcal1.4g3.1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal0.7g1.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2.4g5.2g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468