KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g4.7g26kcal0.5g1.1g2g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.1g10kcal0.7g0.3g0.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka6.2g23kcal0.1g5.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g401kcal10.4g14.8g32.8g0g
Valittu annoskoko60g201kcal5.2g7.4g16.4g0g
Annoskoko puolitettuna30g100kcal2.6g3.7g8.2g0g
Arvot/100g100g336kcal8.7g12.4g27.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156